YO-info

Lukion virallinen YO-informaatio esitetään tällä sivulla.

Opiskelija tuo laskimen (ja taulukon) viimeistään koetta edeltävänä päivänä  kello 12:00 tarkastukseen. Molemmissa on nimi selvästi merkittynä kannessa.  Opettaja tarkastaa laskimen ja taulukon.

TI Inspire-laskimet
1. Opettaja tyhjentää muistin (opiskelijan tulee varautua tähän  varmuuskopioinnilla)
2. Sen jälkeen opettaja lukitsee TI:n Inspire-laskimet siten, että CAS-ominisuudet säilyvät. 3. Tämän merkkinä laskimessa vilkkuu KELTAINEN valo.
4. Opiskelijan tulee kokeen alussa varmistautua siitä, että laskin toimii odotetusti ja ilmoittaa valvojille mahdollisesta ongelmasta välittömästi.
5. Kokeen jälkeen ei laskimen lukitsemisesta mahdollisesti johtuvista ongelmista voi valittaa.

Abeille 2.2.2016 jaettu ohjevihkonen (päivitys 8.2.2016)

Yo-infon 2.2.2016 diaesitys

Vuoden 2016 tutkintomaksut

Perusmaksu 14€
Koekohtainen maksu 28€
Maksu tarkistusarvostelusta 50€

Nakkilan lukio maksaa tutkintomaksut keskitetysti ilmoittautumisten perusteella ja laskuttaa ne opiskelijalta jälkikäteen.

Ilmoita sairaudesta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa
rehtori Jari Koskelle (044 7475991 ja 044 7475941) tai vararehtori Kirsi Ilomäelle (040 7760307)

Tyly tuomio lautakunnalta (linkki)

——————————————————————————–

Kaikki kirjalliset kokeet alkavat kello 9:00. Kokelaan tulee olla paikalla kello 8:30.

Kuullunymmärämiskokeiden aloitusajat Peda.netin kalenterissa kyseisen päivän kohdalla (http://www.peda.net/veraja/nakkila/lukio)

Myös kuullunymmärtämiskokeissa tulee olla paikalla 30 minuuttia ennen ilmoitettua kokeen alkua.

Taulukot ja laskimet (kts. sivun alaosa).

Tarkat ohjeet ylioppilaskokelaille löytyvät YTL:n sivuilta:

Kevään 2017 koepäivät

Kuullunymmärtämiskokeet
ma 13.2 toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä
ruotsi, A- ja B-taso suomi, A- ja B-taso
ti 14.2 vieras kieli, pitkä oppimäärä
englanti, ranska, venäjä, espanja
ke 14.9 vieras kieli, lyhyt oppimäärä
ranska, espanja, englanti, venäjä, italia
Kirjalliset kokeet
pe 10.2 äidinkieli, suomi ja ruotsi, tekstitaidon koe
ma 13.3 äidinkieli  (suomi ja ruotsi), esseekoe
suomi/ruotsi toisena kielenä -koe
ke 15.3 psykologia (sähköinen koe), filosofia (sähköinen koe), historia, fysiikka, biologia
pe 17.3 vieras kieli, pitkä oppimäärä
latina
saame
ke 29.10 saamen äidinkielen koe

Taulukkokirjat ja laskimet on tuotava koululle tarkastettavaksi päivää ennen asianomaista koetta. Taulukkoa ja laskinta saa käyttää matematiikan, fysiikan, kemian ja maantiedon kokeessa. Kts. myös laskinohje sivun yläreunasta.Laskimia ja taulukoita varten on rehtorin kanslian eteisessä kaksi päivää ennen ko. kokeita laatikko, johon tarkastettavat välineet jätetään.Molemmissa on oltava selvästi PÄÄLLE näkyvissä (esim. teipille kirjoitettuna) kokelaan KOKO nimi.