Opiskelijakunta

Opiskelijakunta toimii lukion opiskelijoiden hyväksi. Opiskelijakunnan muodostavat kaikki lukion opiskelijat, joiden keskuudesta valitaan opiskelijakunnan hallitus.

Ajankohtaista tietoa opiskelijakunnasta Peda.netissä

Opiskelijakunnan hallitus lukuvuonna 2015 – 2016

Tommi Saarinen, pj.
Jenna Onnela, varapj.
Joonas Rieppola, sihteeri
Olivia Leinonen, rahastonhoitaja
Nina Lindroos, postivastaava
Toivo Hakanen, postivastaava
Pyry Taipale, tilavastaava
Susanna Suominen, tilavastaava
Julianna Kiuru, juoksevien asioiden hoitaja

Toimintasuunnitelma lukuvuodelle
Nakkilan lukion opiskelijakunnan hallitus pyrkii toiminnallaan tuomaan opiskelijoiden ajatuksia rehtorin, opettajakunnan sekä koulun muun henkilökunnan tietoon ja tällä tavalla parantamaan heidän asemaansa koulussa. Tarpeen vaatiessa yhteyttä pidetään myös koulutoimistoon ja koululautakuntaan. Opiskelijakunta pyrkii lisäämään opiskelijoiden viihtyvyyttä järjestämällä teemapäiviä, erilaisia tilaisuuksia ja osallistumalla koulun juhlien järjestämiseen esim. joulujuhla ja itsenäisyyspäivän-juhla.

Hallituksen jäsenet voivat osallistua Suomen Lukiolaisten Liiton tilaisuuksiin.

Vapauden viesti
Perinteen mukaan vapauden viestikapula siirtyy abiturienteilta senioreille syksyn ylioppilasjuhlassa hallituksen entiseltä puheenjohtajalta nykyiselle.

Jos haluat vaikuttaa opiskelijoiden asioiden hoitamiseen, niin tule mukaan opiskelijakuntatoimintaan. Opiskelijakunnan hallituksessa mukana oleminen on hyödyllistä, hauskaa ja mukavaa. Opiskelijakuntatoiminnasta saa todistuksen. Tule sinäkin vaikuttamaan