Lukiolaisten tableteista

Syksyllä2013 Nakkilan lukion aloittavien lukiolaisten tabletit on nyt tilattu. Tilaus koskee tällä hetkellä vain niitä, jotka pääsivät yhteishaussa Nakkilan lukioon.

Tabletit haettavissa koululta maanantaina (5.8.) kello 12:00-15:00 ja tiistaina sekä keskiviikkona (6-8.8.) kello 10:00-13:00. Koneen saa itselleen maksamalla seuraavan tasarahan käteisellä:

iPad 210 euroa, Samsung Note  Wifi + 3G 280 euroa ja Samsung Wifi 110 euroa.

(Jos olet tulossa Nakkilan lukioon, mutta et päässyt yhteishaussa, soittele tablettitilanteesta rehtorille   maanantaina 5.8).

Huomioitavaa:
Jokainen on sitoutunut hankkimaan koneeseen suojakuoret ja näppäimistön. Näissä hinnat ja mallit vaihtelevat paljonkin. Näppäimistö on ns. bluetooth-näppäimistö, joka kulkee koneen mukana ja yhdistyy koneeseen langattomasti. Koulun alkaessa ainakin suojakuori tulee olla hankittuna.

MUISTAKAA MYÖS, ETTÄ TABLETTI ON KOULUN OMAISUUTTA AINA YLIOPPILAAKSIKIRJOITTAMISEEN ASTI.

e-Kirjojen hankinnasta on myös kyselty:
Lukion www-sivujen linkistä ”opiskelijat” löytyy 1. jakson kirjat lukion aloittaville. Useimmista kirjoista on listalla myös e-kirja vaihtoehtona. Tässä vaiheessa on lähinnä makuasia kumman hankkii, mutta ehkä ainakin yhtä  e-kirjaa kannattaa kokeilla. Myöhemmissä jaksoissa otetaan joka tapauksessa käyttöön oppikirjoja, joista ei olemassa muuta kuin e-kirjaversiot. Lisäksi Nakkilan lukion on lähdössä mukaan valtakunnalliseen e-kirjakokeiluun, mutta siitä tarkemmin myöhemmin (vaatii Oph:n hyväksynnän).

Mielelläni vastaan kaikkiin kysymyksiin. Puhelimitse minut saa kiinni vielä 20.6. asti ja sen jälkeen sähköpostilla (ei välttämättä päivittäin)

Kesäisin terveisin

Pasi Rantala