KOULUTERVEYDENHUOLTO

Terveydenhoitaja Suvi Hiljanen paikalla tiistaisin klo 9-15 (keskiviikkoisin 9-15) torstaisin klo 9-15 perjantaisin 9-13.

Vastaanotot pääasiassa ajanvarauksella numerosta 044 4503 616. Puhelintunti ma, ke – pe klo 8-9 (huom. ei ti).

Maanantaisin terveydenhoitaja on Kirkonseudun koululla.

Keskiviikko on kouluterveydenhuollon lääkäripäivä. Terveydenhoitaja varaa ajat lääkärille. Koululääkärinä toimii Veera Veromaa. Veromaa ottaa oppilaita vastaan syyslukukaudella vain parillisilla viikoilla keskiviikkoisin (joko Kirkonseudun koululla tai yhteiskoulu/lukiolla). Kevätkaudella lääkäripäivä tulee paikalla olemaan lähes joka keskiviikko, jotta kaikki laajat terveystarkastukset saadaan tehdyiksi.

Muut palvelut

Hammashuolto

Oppilaat kuuluvat järjestelmälliseen hammashoitoon eli heidät kutsutaan tarkastuksiin. Hoidossa pyritään yksilölliseen tarkastusväliin, joka on noin 1-1,5 vuotta.
Kiireellisissä tapauksissa ajan voi tilata joko omalta terveysaseman hammaslääkäriltä tai terveysaseman numerosta, p. 02 6773444.
Hoito on maksutonta aina siihen saakka, kun oppilas täyttää 18 vuotta. Kuitenkin 15 vuotta täyttäneiltä oppilailta peritään 27 €:n suuruinen, asetuksen mukainen maksu, jos he jättävät tulematta vastaanotolle heille varattuna aikana. Esteen sattuessa varattu aika pitää peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä.

Terveysaseman hammaslääkärit: Riitta Ronkainen Eija Mäkinen Liisa Syrjänen
Suuhygienisti: Päivi Viinamäki
Koulupsykologi

Psykologin palveluja välittää oppilaille kouluterveydenhoitaja Laura Pösö tai niitä saa suoraan Harjavallan pääterveysasemalta, p. 02 6773111.

Sosiaalityö

Sosiaalityöntekijä on tavattavissa sosiaalitoimistossa. Häneen voi ottaa yhteyttä suoraan sekä oppilaat että huoltajat. Myös terveydenhoitaja voi ohjata perheen sosiaalisen avun piiriin.